De jeugdwerking is op zoek naar (gediplomeerde trainers). 0495/25.28.61:
Kom gerust onze spelers eens aanmoedigen op de terreinen van KRCB :

16/04 KRC BAMBRUGGE - AVANTI STEKENE 2 - 1

Na de rampperiode van de voorbije weken waarin we in nauwe schoentjes terecht kwamen hadden we gisteren in Bambrugge een echt mirakel nodig om ons wat zekerheid te geven tot het behoud in ons eerste jaar in Eerste provinciale. Vraag die we ons allen mogen en moeten stellen, is niet zo ver te zoeken voor onze club. “Hoe is het mogelijk dat we het zo ver hebben laten komen” . Bambrugge ligt een heel end van Oostakker en nog veel verder af van Lourdes en het is mij niet bekend of bij ons daar al ooit mirakels gebeurd zijn.

Lees meer...

19/03 KVV ARDENNEN - KRC BAMBRUGGE 3 - 1

Een goede quizvraag voor binnen twee weken tijdens onze jaarlijkse Bambrugse quizavond zou kunnen zijn onder de rubriek “Sport”. Wie is de beste voetbalploeg van de twee, Bambrugge of Ardennen, na de twee confrontaties van dit seizoen? Ik weet het alleszins niet en het antwoord hierop is aartsmoeilijk.

Lees meer...

26/03 KRC BAMBRUGGE - SV MELSELE 0 - 2

Een prachtige lentezon zette gisteren onze Lindekouter in de mooiste kleuren die ons hartje warm maken. De azuurblauwe uitrusting van de spelers uit Melsele en de geel zwarte van onze jongens op het frisgroene tapijt, toonden ons hoe prachtig kleuren wel kunnen zijn. Zelfs voor een kleurenblinde als uw verslaggever was ik aangenaam verrast om er een deel van te kunnen aanschouwen. Nog meer was ik verrast toen ik plots en totaal onwetend mijn vijfjarig kleinzoontje Raùl en zoontje van oud-speler Ruben Schepens, aan de hand van onze voorzitter Stefan het veld zag opstappen om er de matchbal te komen aanbieden en er zelfs de aftrap mocht meegeven.

Lees meer...

12/03 KRC BAMBRUGGE - KSK LOVENDEGEM 5 - 0

Een prachtige lentezondag waarbij de winterkleding gerust in de kleerkast mocht blijven hangen en hopelijk voor lang. Een goudgele zon in overvloed en doelpunten bij de vleet die vielen als vliegen voor de charmes van onze gelukkige Lindekouter. Meer moet een Bambruggenaar niet hebben om zich de gelukkigste mens op deze aardbol te voelen vooral na de voorbije periode met een onaangenaam zwart randje eraan. Stel u voor, een centrale verdediger die drie doelpunten scoort en een vierde die om onduidelijke reden werd afgekeurd. Onze man van de match, Jari Bauwens, werd dan ook door de Bambrugse beroepsjury gekozen met unanimiteit van de stemmen. Proficiat Jari.

Lees meer...

Laatste Nieuws

31/03 01/04 LENTEFESTIJN

04/03 Footlunch

06/02 Tombolanummers

Lees meer...

10/12 Afgelasting eerste ploeg

Het Organisatie Comité heeft beslist om voor zondag 10 december 2017 over te gaan tot een algemene afgelasting.

28/12 + 29/12 Indoor voetbalstage

Ander nieuws uit Erpe-Mere

Onze Jeugdploegen

Contact

Phone 053/62.74.00 Kantine

Phone0495/25.28.61 Jeugdcoördinator Geert

Phone0478/42.31.87 TVJO Jens Vanderghote

email info@racingbambrugge.be

web www.racingbambrugge.be

© 2018 RacingBambrugge   |  Bezoek ons op www.RacingBambrugge.be