De jeugdwerking is op zoek naar (gediplomeerde trainers). 0486/57.11.07:
Kom gerust onze spelers eens aanmoedigen op de terreinen van KRCB :

Als jeugdopleiding van KRC Bambrugge willen we voornamelijk voetballertjes uit eigen streek de kans geven het voetbalplezier te ontdekken. Kwaliteitsvolle trainers staan hen hierin bij en het voetbalplezier staat steeds centraal. Verder willen wij onze spelers zich laten ontwikkelen om ze op latere leeftijd een kans te geven zich bij ons eerste elftal aan te sluiten. Dit is voor ons van essentieel belang omdat op deze manier onze club zich heeft opgewerkt tot eerste provinciale. De ambitie van ons eerste elftal is zich hier te handhaven en daarvoor rekenen ze nog steeds op de eigen jeugd. Onze jeugdploegen gooiden in het verleden vaak hoge ogen en deze kwaliteit willen wij blijven nastreven.

 We proberen om iedereen zowel motorisch als sociaal zich te laten ontwikkelen. Ook de iets minder begaafde spelers willen we in staat stellen stappen vooruit te zetten en zo nog meer voetbalplezier te vinden. Hiervoor stellen wij niet alleen de trainers maar ook de ouders verantwoordelijk. Wij vragen de ouders dat ze onze jongens op een positieve manier aanmoedigen en ook naast het terrein een hechte groep te vormen.

Als relatief kleine club zijn we ook erg gesteld op sociale activiteiten zoals de Sint die onze spelertjes een bezoekje komt brengen. Dit kadert in de positieve sfeer die we willen scheppen en als familiale club willen uitdragen.

Omdat we bij Bambrugge iedereen de kans willen geven zich bij ons aan te sluiten proberen we een zo laag mogelijk lidgeld aan te rekenen.

 

Ander nieuws uit Erpe-Mere

17 februari 2019

Onze Jeugdploegen

Contact

Phone053/62.74.00 Kantine

Phone0486/57.11.07 Jeugdvoorzitter Lieven Welleman

Phone0478/42.31.87 TVJO Jens Vanderghote

email info@racingbambrugge.be

web www.racingbambrugge.be

© 2019   |  Joomla Templates by Joomzilla.com