De jeugdwerking is op zoek naar (gediplomeerde trainers). 0486/57.11.07:
Kom gerust onze spelers eens aanmoedigen op de terreinen van KRCB :


KRC Bambrugge neemt deel aan de FOOT PASS omdat we de kwaliteit van onze voetbalclub willen verbeteren en KRCB op de kaart willen plaatsen.

Op deze manier krijgen we een advies van de KVBV, een kwalitietslabel, … en kunnen we onze club verder uitbouwen naar de noden van onze spelers/ouders en kunnen we de toekomst van onze jeugdwerking verzekeren!

 

Scoor met Foot PASS! 

Als club scoor je altijd met Foot PASS! Je zet niet alleen jouw club op de kaart, maar werkt ook verder aan de kwalitatieve uitbouw van jouw jeugdopleiding. Toekomst verzekerd! 

 

1. Geniet mee van subsidies uit het 'jeugdfonds' van de VFV!

De Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV) heeft een nieuw project opgestart om de kwaliteit van de jeugdwerking in haar clubs te verbeteren. Hiervoor wordt officieel samengewerkt met Foot PASS voor de uitvoering van een objectieve audit in de clubs. Deze audit leidt echter niet alleen tot concreet advies, maar zal ook de mogelijkheid bieden om aanspraak te maken op werkingssubsidies uit een nieuw jeugdsportfonds. Let op, ook voor het laten uitvoeren van de audit worden subsidies voorzien! Een unieke kans dus om de kwaliteit van jouw jeugdopleiding te laten meten en hiervoor ook nog eens financieel ondersteund te worden.

 

2. Onderscheid je met een kwaliteitslabel

Vandaag wordt veel belang gehecht aan kwaliteit. Niet alleen de ouders, maar ook de trainers, de sponsors en de overheid verlangen steeds meer van de club. Laat hen weten dat jullie voor kwaliteit staan! Met het Foot PASS kwaliteitslabel kan je hen overtuigen.

 

3. Dé kwaliteitsgids van het jeugdvoetbal

Via onze online catalogus vindt iedereen dé kwaliteitsclub in zijn of haar buurt. Jouw club krijgt voor minstens drie seizoenen een vaste plaats in deze gids, zeg maar de ‘guide Michelin’ van het Belgisch voetbal.

  

4. Verbeter de kwaliteit van jouw jeugdopleiding 

Maar er is meer dan alleen het kwaliteitslabel. Wij analyseren de jeugdopleiding volgens het profiel dat best bij je club past. We toetsen daarbij de theorie aan de praktijk, objectief volgens gestandaardiseerde procedures. Op basis van deze analyse ontvang je een individueel rapport met de sterke en zwakke punten van jouw jeugdopleiding. Bovendien geven wij je concrete adviezen om de werking verder te perfectioneren.

  

5. Quality in Sports Happening  

Om de resultaten van alle deelnemende clubs officieel bekend te maken, wordt elke club uitgenodigd op de jaarlijkse Quality in Sports Happening. Clubs ontmoeten elkaar in een aangename en feestelijke sfeer waarbij nieuwe contacten kunnen gelegd, ideeën en ervaringen kunnen uitgewisseld worden. Met andere woorden, dé netwerkplaats bij uitstek voor iedereen binnen het jeugdvoetbal!

 

 

 

 

Ander nieuws uit Erpe-Mere

18 januari 2019

Onze Jeugdploegen

Contact

Phone053/62.74.00 Kantine

Phone0486/57.11.07 Jeugdvoorzitter Lieven Welleman

Phone0478/42.31.87 TVJO Jens Vanderghote

email info@racingbambrugge.be

web www.racingbambrugge.be

© 2019   |  Joomla Templates by Joomzilla.com